Samobor: Održan malonogometni turnir Sportske igre mladih

"Sretan sam zbog drugog mjesta svoje malonogometne momčadi na ovogodišnjem gradskom natjecanju. Uspjeli smo se plasirati na Županijsko natjecanje, koje će se održati u lipnju u Velikoj Gorici", rekao je trener Kristijan Stipanović

 

Na malonogometnom turniru Sportske igre mladih, održanom u sklopu Osnovne škole Samobor 5. travnja 2018., ekipa mladih iz Vrapča osvojila je prvo mjesto, srednjoškolska ekipa iz Svete Nedelje drugo mjesto pod vodstvom Kristijana Stipanovića (29), nogometnog trenera i voditelja s invaliditetom iz Brezja u Svetoj Nedelji, a domaćini iz Samobora postigli su treće mjesto.

"Sretan sam zbog drugog mjesta svoje malonogometne momčadi na ovogodišnjem gradskom natjecanju. Uspjeli smo se plasirati na Županijsko natjecanje, koje će se održavati 16. i 17. lipnja 2018. u Velikoj Gorici. Moram istaknuti imena svoje ekipe, na koju sam posebno ponosan jer dali su sve od sebe: Mateo Jankavić, Andrej Lovreček, Marko Mataija, Mark Pavić, Lovro Petravić, Nikola Ćorluka, Gabrijel Vlašić i Vladimir Martinko", rekao je Stipanović.

Ujedno je istaknuo da su se u kategoriji mladih natjecale tri ekipe, a u kategoriji mlađih šest ekipa. Uz njegovu mladu ekipu iz Svete Nedjelje, bila je i ekipa mlađih, također iz tog grada.

Također se i ta svetonedeljska ekipa plasirala na Županijsko natjecanje. To me obradovalo jer se u našem gradu mali nogomet proširuje na više ekipa", primijetio je Stipanović.

Treneru je ovo bila sveukupno jedanaesta godina vođenja ekipe osnovnoškolaca i srednješkolaca na turnir, čime dokazuje da već dugi niz godina uspijeva prenositi svoju ljubav prema nogometu na mlađe generacije.

Klaudija Klanjčić

 

Povezane vijesti