Kanfanar: Marinu Relić, članicu Boćarskog kluba osoba s invaliditetom Istrijana, primio načelnik Sandro Jurman

Marina je lani ostvarila niz uspješnih rezultata na nacionalnim i međunarodnim natjecanjima, od kojih je najvrjedniji naslov državne prvakinje u 2017.

 

Sandro Jurman, načelnik Općine Kanfanar, sa svojim je suradnicima upriličio svečani prijem za Marinu Relić, uspješnu boćaricu iz općine Kanfanar i članicu Boćarskog kluba osoba s invaliditetom Istarske županije 'Istrijana', u čijoj su pratnji bili predsjednik BKOSIŽ Istrijana Davor Komar i Marinina majka Tatjana, javlja Istarski.hr.

Marina je u prošloj godini ostvarila cijeli niz uspješnih rezultata na nacionalnim i međunarodnim natjecanjima, od kojih je najvrjedniji naslov državne prvakinje za 2017. godinu. U BKOSIŽ Istrijana redovito trenira četiri godine, i to svakodnevno po tri sata. Marinu i u ovoj godini očekuju brojna jaka natjecanja.

U ugodnom razgovoru Davor Komar je predstavnike općine upoznao s radom kluba, koji je najtrofejniji boćarski klub osoba s invaliditetom u Hrvatskoj, ali i s problematikom s kojom se susreću u svom djelovanju. Marina je izrazila zadovoljstvo uvjetima rada u klubu.

Načelnik Jurman je ovom prigodom upoznao Marinu da joj je Općina Kanfanar osigurala sredstva za nabavku njenih novih boća, te da će Općina i nadalje pomagati BKOSIŽ Istrijana u njihovom radu.

Prijem je završen obostranim željama da se dobra suradnja Općine Kanfanar i BKSOIŽ Istrijana nastavi i ubuduće, uz dobre rezultate koji sigurno neće izostati.

Anita Blažinović

 

Povezane vijesti