Udruga Pogled: Poziv na humanitarnu akciju Malim nogometom za veliki osmijeh

Cilj akcije je osigurati, izgraditi i opremiti manje vanjsko igralište prilagođeno djeci s poremećajima iz autističnog spektra, te sufinancirati provedbu individualnih terapija

 

Udruga Pogled poziva da podržite Humanitarnu akciju "Malim nogometom za veliki osmijeh" čiji centralni događaj će se odigrati 18. travnja 2018. od 17 do 20 sati u velikoj dvorani Nacionalnog gimnastičkog centra Aton – Nedelišće.

PROGRAM: 

17:00 – 17:40 Hrvatska reprezentacija (liječnici) – Slovenska reprezentacija (liječnici), malonogometna utakmica
17:40 – 18:00 Zabavni i plesni program
18:00 – 18:40 Dinamo - Hajduk (veterani), malonogometna utakmica
18:40 – 19:00 Izvlačenje i podjela nagrada publici (potpisani dresovi klubova 1. HNL)
19:00 – 19:40 Hrvatska – Slovenija (veterani), malonogometna utakmica 
19:40 – 20:00 Izvlačenje i dodjela glavne nagrade

Cilj akcije je osigurati, izgraditi i opremiti manje vanjsko igralište prilagođeno djeci s poremećajima iz autističnog spektra, te sufinancirati provedbu individualnih terapija. Za tu namjenu potrebno nam je 50.000,00 kuna. IBAN otvorenog računa je HR62 2340 0091 5109 1641 2.

Nakon završetka humanitarne akcije udruga Pogled će krajnje transparentno izvijestiti širu javnost i sve sudionike o rezultatima provedene akcije u lokalnim, regionalnim i relevantnim državnim medijima, na web stranici udruge, te na društvenim mrežama udruge Pogled.

Pokrovitelji akcije su Općina Nedelišće, Međimurska županija i NGC Aton Nedelišće.

Ulaznice se mogu kupiti u udruzi Pogled, NGC Atonu i caffe baru Martin u Nedelisću, te u Gradskoj kavani Čakovec i barovima Fiskal, Arcus, Čapi u Čakovcu, te na dan utakmica kod ulaza u dvoranu. Djeca su dobrodošla.

Udruga Pogled utemeljena je 2012. s misijom organizacije i okupljanja djece i odraslih osoba s autizmom i njihovih obitelji, kao i svih ljudi koji žele i mogu sudjelovati u ostvarenju preduvjeta za napredak u svim aspektima njihova života. Vizija organizacije je zajednica koja je senzibilizirana, društvo koje u potpunosti prihvaća različitosti, razumije, podržava, pomaže i sudjeluje u stvaranju uvjeta i poticajnog okruženja za djecu i osobe s invaliditetom, njihove obitelji i druge socijalno ugrožene skupine ljudi, za optimalno korištenje njihovih potencijala i mogućnosti.

Božica Ravlić

 

Povezane vijesti