Zagreb: Utrka HOLI RUN & FEST za rekreaciju i zabavu osoba s invaliditetom

Svrha 4,5 km duge utrke je združiti profesionalne sportaše, rekreativce i ljude koji inače nisu sportski aktivni, ali se žele kretati uz zabavu

 

HOLI RUN & FEST Zagreb i ove godine, 12. svibnja na Jarunu, omogućuje da trčiš, rolaš, plešeš, obojiš sebe i druge holi bojama - i sve to u humanitarne svrhe.

Holi potiče i podržava osobe s invaliditetom koje pozivaju da se pridruže, jednakopravno sudjeluju u zabavi i slave pokret. Osobe s invaliditetom besplatno sudjeluju u Holi utrci i zabavi. Potrebno je samo javiti se na mail: petra@zdrave-ideje.eu.

"HOLI RUN & FEST je događaj namjenjen svim generacijama i promiče poruku 'Slavimo pokret'. Svrha 4,5 km duge utrke je združiti profesionalne sportaše, rekreativce i ljude koji inače nisu sportski aktivni, ali se žele kretati uz zabavu. Na događaju neće biti mjerenja vremena, svi su pobjednici! Tijekom utrke natjecatelje očekuje više obojanih postaja s magičnim prahom u boji. Koriste se organske, prirodne boje koje u Indiji već godinama upotrebljavaju za različita slavlja. Početak okupljanja na Velikom jezeru je u 15 sati, a rolanje i utrka kreću u 17 sati. Uz bogat program s brojnim izlagačima, animacijama za sve generacije nakon utrke održat će se party za koji će se pobrinuti DJ-i Kosta Radman, Antonio i Josh Somen", poručuju organizatori.

Dobne granica ne postoji. U događaju mogu sudjelovati i maloljetne osobe. Kupnjom karte roditelji, odnosno skrbnici, preuzimaju odgovornost. Cijena karte je 75 kuna, a djeca do 7 godina imaju besplatan ulaz. Svaki sudionik utrke na poklon dobiva pun ruksak za bolji doživljaj samog događanja. Karte možete kupiti preko poveznice:www.entrio.hr/event/holi-run-fest-zagreb-2018-5113 ili na dan utrke.

Božica Ravlić