Karlovac: Poziv na svetu misu zahvalnicu sportaša Grada Karlovca i sportaša s invaliditetom

Prije euharistijskog slavlja, snage će u revijalnoj malonogometnoj utakmici odmjeriti reprezentacija Grada Zagreba osoba s invaliditetom i ŽNK 4 rijeke iz Karlovca

 

Odjel za pastoral sportaša Zagrebačke nadbiskupije organizira tradicionalni sportski susret i svetu misu zahvalnicu sportaša Grada Karlovca i sportaša s invaliditetom.

Susret i misa će se održati, dakako, u Karlovcu, u četvrtak 17. svibnja 2018.

Prije euharistijskog slavlja, snage će u revijalnoj malonogometnoj utakmici odmjeriti reprezentacija Grada Zagreba osoba s invaliditetom i ŽNK 4 rijeke iz Karlovca.

Kako je i potvrđeno na jučerašnjoj konferenciji za medije, koju su održali povjerenik za pastoral sportaša Zagrebačke nadbiskupije Marijan Spehnjak, predsjednik Zagrebačkog športskog saveza osoba s invaliditetom Josip Držaić i predsjednica ŽNK 4 rijeke Marija Goršić, malonogometni susret će se odigrati u dvorani OŠ Grabrik u 16:30 sati.

Nakon sportskog programa slijedi, dakle, euharistijsko slavlje, koje će se upriličiti u crkvi Presvetog Srca Isusova u 18 sati, a predvodit će ga monsinjor doktor Ivan Šaško, pomoćni biskup zagrebački.

Organizatori vas i ovim putem pozivaju da se odazovete u što većem broju i tako date podršku ovom susretu.

Damir Fatušić