Slovenija: Međunarodni miting u plivanju za osobe s invaliditetom

"Vidraši su nastupom na ovom mitingu popravili svoja najbolja osobna vremena te dobili veliku motivaciju za daljnje treninge i natjecanja", kaže Višnja Bunić, predsjednica PK Vidra

 

Održan je 5. Međunarodni miting u plivanju za osobe s invaliditetom u slovenskoj Brestanici.

Od hrvatskih klubova nastupili su Natator, Delfin i Vidra. Natator su predstavljali Marija Badrov, Juraj Hanžek, Vita Jeričević i Leon Benković. Ostvarili su odlične rezultate otplivavši osam osobnih rekorda.

Za PK Vidra Varaždin nastupili su reprezentativac Nikola Kosec s najboljim rezultatima ove sezone te Sabina Kušter u pratnji trenerice Snježane Mergon.

Nikola Kosec sudjelovao je na mitingu na poziv izbornika Hrvatske plivačke reprezentacije za osobe s invaliditetom te za reprezentaciju plivao tri discipline. Najuspješniji je bio na 50m delfin, gdje je osvojio 3. mjesto, čime je opravdao poziv u reprezentaciju i potvrdio svoj jaki natjecateljski duh. Plivačica Sabina Kušter dokazala je kako su trud i želja za napretkom najbolji recept za izuzetno dobre rezultate. Sabina je plivala 3 discipline i osvojila 3 medalje - 1. mjesto na 50m slobodno, 2. mjesto u disciplini 100m leđno i 3. mjesto na 50m leđno.

"Vidraši su nastupom na ovom mitingu popravili svoja najbolja osobna vremena te dobili veliku motivaciju za daljnje treninge i natjecanja", kaže Višnja Bunić, predsjednica PK Vidra.

Božica Ravlić