ANTONIJA BLAĆE Televizijska zvijezda istrčala svoj prvi maraton sa zavidnim rezultatom

Znala sam da dio trase mogu pretrčati, ali svih deset kilometara bio je izazov. Na samom startu si sumnjičav, no ponesu te glazba Montažstroja i sjajna atmosfera, kazala je Antonija

 

Iza Antonije Blaće velik je osobni uspjeh! Prvi je put sudjelovala u maratonu.
Zbog snimanja showa Gospodin Savršeni, čija je producentica, pripremama za utrku života nije se posvetila koliko je željela, pa je bila jako nezadovoljna spremom pred  Ljubljanski maraton. Trčanje, kako kaže, nikada nije bio njezin sport, no kad je u središte Ljubljane stigla u dresu Electroluxa, odlučila je istrčati utrku od deset kilometara. Nadala se da će joj u tome saveznici biti godine treniranja u teretani i tvrdoglavost. 
- Znala sam da dio trase mogu pretrčati, ali svih deset kilometara bio je izazov. Na samom startu si sumnjičav, no ponesu te glazba Montažstroja i sjajna atmosfera. Prvi su kilometri bili najlakši, a kad sam počela usporavati, kraj mene se našla trkačica čiji mi je tempo odgovarao. S njom sam utrčala u cilj - kazala je Antonija Blaće.
Da ima čeličnu volju, potvrdila je u posljednja dva kilometra. Naime, nije odustala unatoč iscrpljenosti i sve jačoj kiši. U ciljnoj areni od glave do pete ju je oprao jak pljusak.
Na uspješno istrčanoj 'desetki' za sat i osamnaest minuta prvi su joj čestitali suprug Hrvoje Brlečić i pas Charlie.
Novim valom čestitaka zasuli su je trkači i njihovi navijači u kutku Electroluxa. Taj vodeći svjetski proizvođač kućanskih uređaja kao jedan od sponzora utrke za natjecatelje je pripremio slasnu okrepu te kutak za njegu odjeće. Zahvaljujući perilicama i sušilicama rublja iz linije PerfectCare trkači su na licu mjesta mogli oprati i osušiti svoju sportsku odjeću, obuću i ostalu opremu.

Klaudija Klanjčić