HUMANITARNA AKCIJA Malonogometni klubovi Olmissum i Square Dubrovnik odigrat će prijateljski susret za Noru i ‘Kolibriće’

Udrugu 'Kolibrići', na čelu s predsjednicom Anom Alapić, osnovali su roditelji djece s najtežim teškoćama u razvoju, koja su ovisna o aparatima za održavanje na životu, s ciljem da im poboljšaju osnovne životne uvjete

 

Malonogometni klub Olmissum iz Omiša, jesenski prvak 2. HMNL Jug i Malonogometni klub Square Dubrovnik,  trenutačno drugoplasirana momčad 1. HMNL, odigrat će prijateljski susret u futsalu humanitarnog karaktera, u subotu, 2. veljače, u Sportskoj dvorani Ribnjak u Omišu, za Noru i Udrugu ‘Kolibrići’.  Utakmica će se održati za oboljele od spinalne mišićne atrofije.

- Da je život jedna velika borba, uvidjeli smo to na vlastitoj koži nebrojeno puta. Novi dan, otvoriš oči, ustaješ i laganim koracima naprijed. Ali što se događa kada ne možeš prijeći na ostale korake? Kada ne možeš ustati? Kada samostalno disati ne možeš? Kada tvoj glas ne dopire do drugih? Kada si lišen najosnovnijih ljudskih potreba? Posljednjih mjeseci društvene mreže i mediji su popunjeni člancima o lijeku Spinraza i SMA. Godina dana je iza nas, a naši Kolibrići još uvijek trebaju našu, a i vašu podršku kako bi pobijedili u borbi vrijednoj ljudskog života! Još uvijek nije vrijeme za odustajanje i dizanje bijele zastave. Kolibrići imaju svoja krila i dok god postoje ljudi dobre volje, oni koji su voljni pomoći, čuvat ćemo njihova krila za one najbitnije letove u životu - poručuje organizator MNK Olmissum.

Udrugu roditelja vitalno ugrožene djece 'Kolibrići', na čelu s predsjednicom Anom Alapić, osnovali su roditelji djece s najtežim teškoćama u razvoju, koja su ovisna o aparatima za održavanje na životu, s ciljem da im poboljšaju osnovne životne uvjete. Ciljevi Udruge Kolibrići su pružanje moralne, savjetodavne, humanitarne i svake druge potrebne pomoći vitalno ugroženoj djeci i članovima njihovih obitelji.

Udruzi se može pomoći donacijama na IBAN HR8523600001102273569.

Klaudija Klanjčić

 

Povezane vijesti