NOGOMETAŠI HAJDUKA Humanitarna akcija 'I bilo srce je član Hajduka' za štićenike doma Maestral i Udrugu Srce

Humanitarni klub navijača Hajduka 'Bilo Srce' osnovan je s ciljem pružanja pomoći i financijske potpore nezbrinutoj djeci, mladima, siromašnima, socijalno ugroženima i stradalnicima Domovinskog rata, kao i ostaloj djeci i mladeži s teškoćama u razvoju

 

Nogometaši Hajduka priključili su se akciji 'I bilo srce je član Hajduka' te ovim putem pozvali sve navijače koji su u mogućnosti da podrže ovaj humanitarni projekt.

Humanitarni klub navijača 'Bilo srce' i udruga 'Naš Hajduk' pokrenuli su akciju pod sloganom 'I bilo srce je član Hajduka', a čiji je cilj prikupiti sredstva za učlanjivanje štićenika doma Maestral i Udruge Srce u HNK Hajduk Split.

- Akcija se provodi u sklopu EU projekta 'Hajdučkom suradnjom i volonterstvom do društvenog razvoja', u suradnji s Ekonomskim fakultetom u Splitu, a projekt je u potpunosti financiran sredstvima iz Europskog socijalnog fonda. Želja je učlaniti štićenike do Hajdukovog rođendana te im tako omogućiti da postanu dio hajdučke obitelji - objasnili su organizatori.

Sudjelovati se može na nekoliko načina:

- uplatom na članski račun HNK Hajduk Split (s opisom plaćanja Bilo srce) ili skeniranjem barkoda (HR8724070001500328042)

Model plaćanja je HR00, a poziv na broj primatelja možete upisati današnji datum u obliku 28012019,

-  putem deviznog članskog računa HNK Hajduk Split (s opisom plaćanja Bilo srce) HR0824070001100578690  SWIFT: OTPVHR2X

- direktno u Odjelu za članstvo na Poljudu, radnim danom od 08:00 – 20:00 sati

- na terenskim akcijama učlanjivanjima gdje će biti prisutni djelatnici Odjela za članstvo

Svi donatori koji se uključe u akciju u Odjelu za članstvo će kao prigodnu zahvalu dobiti narukvicu Bilo srce.

Humanitarni klub navijača Hajduka 'Bilo Srce' osnovan je s ciljem pružanja pomoći i financijske potpore nezbrinutoj djeci, mladima, siromašnima, socijalno ugroženima i stradalnicima Domovinskog rata, kao i ostaloj djeci i mladeži s teškoćama u razvoju. Također, cilj je promicanje interesa i razvitka vrijednosti HNK Hajduk Split i KN Torcida Split.

Do sada je organizirano više desetaka akcija među kojima se ističu 'Ako si tužan i nemo’š na Poljud doć' te stipendiranje navijača Hajduka.

Anita Blažinović