MIRSAD BEĆIROVIĆ Karlovački 'slijepi smauraj' osvojio zlato na Otvorenom prvenstvu Francuske u hapkidu

Povijesni je to uspjeh našeg Karlovčanina kao prve slijepe osobe koja se natjecala u hapkido tehnikama samoobrane u konkurenciji s videćim natjecateljima

 

Slijepi samuraj Mirsad Bećirović i njegov sparing partner Igor Ilić osvojili su zlatnu medalju i oduševili dvoranu Centre sportif deset Poteries u Strasbourgu na 1. Otvorenom Prvenstvu Francuske u hapkidou.

Povijesni je to uspjeh našeg Karlovčanina koji je prva slijepa osoba koja se natjecala u hapkido tehnikama samoobrane u konkurenciji s videćim osobama.

Osvojenim zlatom još jednom je pokazao da za njega ne postoje granice:  Mirsad i Igor pomeli su konkurenciju u sklopu hrvatske hapkido reprezentacija na čelu s Mladenom Kužnikom.

Uz Mirsada i ostali članovi hrvatske hapkido reprezentacije bili su uspješni, zlata i srebra osvojena su u borbama i tehnici za što su zaslužni Fran Prpić, Elizabet Kužnik i Igor Ilić.

- Zahvaljujemo Hrvatskom športskom savezu slijepih, Karlovačkoj sportskoj zajednici, Zajednici športova Karlovačke županije i Akademiji borilačkih sportova Excalibur na potpori, Sportsko-rekreativnom centru Labrador u trenažnom procesu i pripremi sportaša za natjecanje, te Mladenu Kužnik,u predsjedniku Hrvatskog Hapkido saveza zaslužnom za sjajan uspjeh hrvatske hapkido reprezentacije - poručili su naši natjecatelji i njihovi treneri.
R. R. Naglić

 

 

Povezane vijesti