SVETI MARTIN NA MURI Prvenstvo Hrvatske u stolnom tenisu za osobe s invaliditetom

Na Prvenstvu će nastupiti 153 natjecatelja i natjecateljica iz 20 hrvatskih klubova, a natjecanje će se provoditi u 16 do 18 kategorija, ovisno o stupnju invaliditeta

 

25. Prvenstvo Hrvatske u stolnom tenisu za osobe s invaliditetom, koje se u dane vikenda od 5. do 7. travnja održava u Svetom Martinu na Muri, predstavit će ponajbolje hrvatske stolnotenisačice i stolnotenisače s invaliditetom, a svečano otvorenje natjecanja predviđeno je u subotu, 6. travnja, u 11 sati.

Na Prvenstvu će nastupiti 153 natjecatelja i natjecateljica iz 20 hrvatskih klubova, a natjecanje će se provoditi u 16 do 18 stajaćih i kategorija kolica, ovisno o stupnju invaliditeta kako kod muškaraca tako i kod žena.

Igrat će se pojedinačno natjecanje te se ukupni plasman ekipa boduje na osnovu pojedinačnih plasmana, a najuspješniji sportaši bit će nagrađeni medaljama i peharima.

Prvenstvo organizira Hrvatski stolnoteniski savez osoba s invaliditetom uz pomoć Life Class Termi Sveti Martin, Općine Sveti Martin i Međimurske županije, a priređivač Prvenstva Hrvatske u stolnom tenisu za osobe s invaliditetom je varaždinski STK Starr.

Anita Blažinović

 

Povezane vijesti