SARAJEVO OPEN Na Prvenstvu u stolnom tenisu za osobe s invaliditetom članovi STK OSI Vrbas osvojili tri prva mjesta

U kategoriji kolica najbolji je bio prošlogodišnji šampion Pero Savić, a u kategoriji stajaćih natjecatelja, K-9-10 spojene, najviše uspjeha je imao Ivica Vidiček

 

Prvenstvo Bosne i Hercegovine u stolnom tenisu za osobe s invaliditetom 'Sarajevo Open 2019' održano je 23. lipnja u Sarajevu, a natjecanje se održalo u tri kategorije.

Kako je objavljeno na www.banjaluka.com, članovi STK OSI Vrbas iz Banja Luke osvojili su tri prva mjesta. U kategorijama K-6-7-8 najbolji je bio Haris Eminović, K-6, koji je osvojio prvo mjesto i zlatnu medalju, u kategoriji kolica najbolji je bio i osvojio prvo mjesto prošlogodišnji šampion Pero Savić, a u kategoriji stajaćih natjecatelja, K-9-10 spojene, najviše uspjeha je imao Ivica Vidiček osvojivši prvo mjesto i zlatnu medalju.

Dva druga mjesta osvojili su Ognjen Ranisavić, K-2 kolica i Aleksandar Đurić, K-7, što predstavlja veliki motiv za buduće natjecatelje.

Dva treća mjesta osvojili su Dejan Petrović, kolica K-3 i Elvis Čančarević, K-4.

- Radili smo naporno i na kraju se sve isplatilo, momci su presretni, treneri prezadovoljni. Nastavljamo dalje, pred nama je ljeto puno obaveza, treninga, prijateljskih mečeva, europskih kampova i turnira. U rujnu je Europsko prvenstvo u Geteborgu Švedska, a u planu je odlazak na ovo veliko natjecanje – rekao je Jovica Šormaz, predsjednik STK OSI Vrbas.

Ovo je najveći uspjeh kluba na BiH natjecateljima od kada se natječu.

Klaudija Klanjčić

 

Povezane vijesti