Udruga Zamisli: Radionica ‘Slobodne informacije, interaktivni plakati’ i za osobe s invaliditetom

Cilj radionice je izrada interaktivnih plakata koji će svojom vizualnom jednostavnošću i samim načinom izrade učiniti vaša iskustva vidljivima

 

Udruga Zamisli, u sklopu Kluba za mlade Zagreb poziva na radionicu na temu ‘Slobodne informacije, interaktivni plakati’, koju vodi Jasna Kovačević, studentica Akademije likovnih umjetnosti u Zagrebu.

“Cjelokupni proces radionice biti će dokumentiran s naglaskom na vašu anonimnost. Cilj radionice je izrada interaktivnih plakata koji će svojom vizualnom jednostavnošću i samim načinom izrade učiniti vaša iskustva vidljivima. Ideja je da zajedno otisnemo rečenice koje će prenositi vaša negativna i pozitivna iskustva, probleme, ideje, zamisli koje bi htjeli prenijeti široj javnosti. Plakati će biti izloženi na javnim površinama”, najavljeno je u pozivu.

Radionica će se održati u petak, 15. rujna, na adresi u Zagrebu, Avenija Marina Držića 71a, a trajat će od 17 do19,30 sati. Premda u pozivu to nije jasno naznačeno, ova bi radionica mogla biti zanimljiva i osobama s invaliditetom koje imaju afinitet za dizajn.

Prijave za sudjelovanje su do četvrtka, 14. rujna, u 14 sati, putem emaila: savjetovaliste@zamisli.hr.

Više o svemu može se pročitati na Facebook eventu: facebook.com/events/425790227815826/permalink/425790237815825/

Klaudija Klanjčić