Udruge 'Prijatelj' i 'Prijateljica': Ugovori o sufinanciranju programa za inovativno zapošljavanje osoba s invaliditetom

"Ugovorima se odobrava nabavka opreme u visini od 560.000 kuna za naše gospodarske djelatnosti, a time ćemo zaposliti još tri osobe s invaliditetom", objavili su iz Udruge

 

Zavod za vještačenje, profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba s invaliditetom, kojeg je zastupala ravnateljica Damira Benc, u Zagrebu je s Prijateljicom – socijalnom zadrugom iz Metkovića, koju je zastupao upravitelj zadruge Nikola Popovac, te s Udrugom osoba s invaliditetom Prijatelj, koju je zastupao predsjednik Ante Puljević, sklopilo dva Ugovora o sufinanciranju programa za inovativno zapošljavanje.

Udruga osoba s invaliditetom Prijatelj, pri kojoj Prijateljica – socijalna zadruga djeluje, tom prigodom je na svojoj Facebook stranici objavila:

"Kako kažu: Kucajte i otvorit će vam se. Mi kucali i to dva puta i oba puta nam se otvorilo. Danas smo dobili dva Ugovora kojim nam se odobrava nabavka opreme u visini od 560 000,00 kuna na naše gospodarske djelatnosti . Nabavkom odobrenih nam strojeva zaposlit ćemo još tri osobe s invaliditetom. Gospodo iz Zavoda za vještačenje, profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba s invaliditetom, hvala vam što ste nam i ovom donacijom omogućili zapošljavanje osoba s preostalom radnom sposobnosti! Vaše povjerenje, kao i do sada, ćemo – opravdati", piše u objavi Udruge.

Anita Blažinović

 

Povezane vijesti