SIMBEX AKADEMIJA Stilovi osobnosti i kako bolje razumjeti ljude drugačije od nas

Predavanje će otvoreno govoriti o manama i prednostima naših stilova osobnosti te izazovima svakodnevne komunikacije

 

Zbog velikog interesa ponavlja se predavanje SimBex Akademije 'Stilovi osobnosti i kako bolje razumjeti ljude drugačije od nas',  koje će se održati 24. siječnja u dvorani Školske knjige (Masarykova 28, Zagreb). 
Koliko puta ste se u poslovnom ili privatnom okruženju susreli s nekim koga uopće ne razumijete i s kojim je komunikacija sasvim drugačija od one na koju ste navikli? Vi kao da govorite 'španjolski', a ta osoba 'kineski'? Jeste li primijetili da s ljudima koji imaju sličan komunikacijski stil sve ide lako i kao da govorite istim jezikom? Zašto je to tako?
Podloga za komunikaciju su četiri osnovna tipa osobnosti prema DISC klasifikaciji, kojom možemo s lakoćom razumjeti one različite od nas.
Predavanje će otvoreno govoriti o manama i prednostima naših stilova osobnosti te izazovima svakodnevne komunikacije. Svakom će sudioniku biti omogućeno, ako želi, ispunjavanje DISC upitnika, čime će utvrditi koji tip osobnosti kod njega dominira. Osim vlastitog rezultata po ispunjavanju upitnika, sudionici predavanja će dobiti i puno bolje razumijevanje vlastite osobe te drugih koje susreću te se time lakše usredotočiti na različitost sebe i drugih.

Predavač Matej Sakoman, magistar psihologije, u zadnjih je deset godina surađivao je kao konzultant, poslovni trener i HR manager s vodećim tvrtkama u Hrvatskoj. Kao junior HR specijalist, Matej je stekao kredibilitet kroz osmišljavanje 'best practice' modela u bankarskom sektoru s izvanrednim rezultatima, nakon čega je preuzeo vođenje tvrtke Resisto koja se bavi HR partneringom i poslovnom edukacijom. Uz više od 300 dana treninga i poslovnih edukacija, Matej Sakoman je bio i dio menadžmenta Poliklinike Bagatin s kojom i dalje surađuje kroz projekt Bagatin akademije.
Ulaz je slobodan, uz prethodnu prijavu na besplatni telefon 0800 206 206 ili na e-mail sanitetska@simbex.hr.
Božica Ravlić