PARTNERSTVO S GRADOM ZAGREBOM Mladima bez odgovarajuće roditeljske skrbi donirana odjeća Udruge Kamensko

Grad Zagreb je poznat po tome što sudjeluje u brojnim humanitarnim akcijama, što pomaže onima kojima je pomoć potrebna, a posebice mladima, rekla je Romana Galić, pročelnica Gradskog ureda za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom

 

U kući za mlade Da život imaju, koja djeluje u okviru Caritasa Zagrebačke nadbiskupije, danas je predana donacija odjeće za mlade bez odgovarajuće roditeljske skrbi koju je nabavio Grad Zagreb, a izradile članice udruge Kamensko. Odjeća je namijenjena mladima koji su smješteni u Caritasovim kućama u Dubcu i na Trešnjevci.

Pročelnica Gradskog ureda za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom Romana Galić izrazila je zadovoljstvo zbog ove zajedničke akcije kojom se pomaže djeci.

Grad Zagreb je poznat po tome što sudjeluje u brojnim humanitarnim akcijama, što pomaže onima kojima je pomoć potrebna, a posebice mladima - rekla je pročelnica Galić, napomenuvši da s Caritasom Grad ima dugogodišnju dobru suradnju.
Na ovaj način prenosimo poruku da zajedno možemo puno više dobroga napraviti, dodala je uz zahvalu vrijednim članicama Kamenskog koje su s ljubavlju izradile odjeću.

 - Naše iskustvo nas je promijenilo i od tada nastojimo što više pomoći - naglasila je predsjednica udruge Kamensko Đurđa Grozaj.

- Za ovakve akcije nam je potreban partner, a ovu donaciju, najveću do sada, omogućio je naš partner Grad Zagreb. Nadamo se da će se ovi mladi ljudi dobro osjećati u odjeći koju smo sašile – rekla je Grozaj.

- Drago mi je da smo se okupili u ovako lijepoj prigodi - rekla je ravnateljica Caritasa Zagrebačke nadbiskupije časna Lončar te zahvalila Gradu i članicama Kamenskog na odjeći za mlade koji borave u njihovim kućama.

Anita Blažinović