SVEUČILIŠTE U ZAGREBU Natječaj za sufinanciranje studentskih programa 2019.

Pravo sudjelovanja imaju svi studenti Sveučilišta u Zagrebu (pojedinci), studentski zborovi sastavnica, studentske udruge i studentske organizacije s djelovanjem na području Sveučilišta u Zagrebu

 

Skupština Studentskoga zbora Sveučilišta u Zagrebu je na 12. sjednici održanoj 28. ožujka donijela Odluku o raspisivanju Natječaja za sufinanciranje studentskih programa za 2019. godinu, u sljedećim kategorijama:

1. znanstvene i sportske studentske manifestacije (organizacija i odlazak na humanijadu, primatijadu, ekonomijadu i sl.);

2. znanstveni i stručni skupovi i događanja (grupni odlasci na natjecanja, simulacije, moot court, konferencije, skupovi i sl.)

3. kulturna zbivanja i projekti / izvedbena umjetnost;

4. studentski mediji;

5. športske aktivnosti (pojedinac nema pravo prijave sportskoga turnira);

6. studentski znanstveni projekti.

Pojašnjeno je da pravo sudjelovanja imaju svi studenti Sveučilišta u Zagrebu (pojedinci), studentski zborovi sastavnica, studentske udruge i studentske organizacije s djelovanjem na području Sveučilišta u Zagrebu.

Moguće je prijaviti više programa.

Natječaj je otvoren od 4. travnja, a krajnji rok za prijavu je četvrtak, 18. travnja do 11,59 sati.

Više o svemu – Natječaju, Pravilniku o provedbi Natječaja, Uputama za korištenje aplikacije Studentski programi, Online aplikaciji za prijavu u koju se ulazi putem AAI identiteta – može se pročitati na službenoj web stranici Sveučilišta u Zagrebu, www.unizg.hr.

Klaudija Klanjčić

 

Povezane vijesti