SOLIDARNA Osnovan Fond #SPASIME za hitnu pomoć i zaštitu žrtava obiteljskog nasilja

Osnivači fonda pozivaju da im pružite podršku u borbi za pomoć žrtvama, odnosno u prikupljanju donacija za Fond #SPASIME putem svih svojih komunikacijskih kanala te, naravno, donacijama

 

Inicijativa #SPASIME i Zaklada za ljudska prava i solidarnost - SOLIDARNA osnovali su Fond #SPASIME za hitnu pomoć i zaštitu žrtava obiteljskog nasilja. Glavni cilj Fonda je pružanje konkretne i interventne pomoci žrtvama obiteljskog nasilja u smislu ekonomske, pravne, psihološke, liječničke i stambene pomoći.

Osnivači fonda pozivaju da im pružite podršku u borbi za pomoć žrtvama, odnosno u prikupljanju donacija za Fond #SPASIME putem svih svojih komunikacijskih kanala te, naravno, donacijama.

- Molimo sve građane da doniraju pozivom na broj telefona 060 9003 (cijena poziva 6 kuna i 25 lipa), da izravno uplate svoju donaciju na žiro racun otvoren u Hrvatskoj poštanskoj banci IBAN HR8023900011500151640 (SOLIDARNA - zaklada za ljudska prava i solidarnost, Trg kralja P. Krešimira IV, br.2, 10 000 Zagreb, OIB: 776896299339, opis plaćanja: za Fond SPASIME, za uplate iz inozemstva SWIFT je HPBZHR2xX). Pored toga, moguće je donirati putem stranice Indiegogo (https://igg.me/at/fond-spasime).

In Portal

 

Povezane vijesti