Tragedija koja je potresla Dubrovnik: Za volanom automobila u kojem su poginula dva mladića bio je poznati paraolimpijac

U automobilu su svi, osim vozača Lukše Backovića (18), koji je tek nedavno položio vozački ispit, bili maloljetnici i dubrovački sportaši. Backović je vrhunski plivač, paraolimpijac u plivačkoj reprezentaciji Hrvatske, piše Jutarnji list. U disciplini 50 metara prvi je na rang-listi međunarodne plivačke federacije

Dubrovnik je zavijen u crno, ovakva se prometna nesreća ne pamti.

Liječnici u dubrovačkoj Općoj bolnici bore se za život mladića teško ozlijeđenoga u stravičnoj nesreći u Župi Dubrovačkoj u kojoj su dva mladića poginula, ali mu je zasad stanje stabilno.
Dubrovačko-neretvanska policija priopćila je kako se nesreća dogodila  kod mjesta Kupari u Župi Dubrovačkoj, kada je 18-godišnjak, vjerojatno zbog neprilagođene brzine, izgubio nadzor nad "golfom" dubrovačkih oznaka, prešao na suprotnu prometnu traku i udario u stablo te metalni nosač reklame.

U automobilu se nalazilo šest osoba u dobi od 15 do 18 godina, a u nesreći su poginula dvojica mladića u dobi od 15 i 16 godina.

Jedan je mladić teže ozlijeđen te je s teškim ozljedama prevezen u dubrovačku Opću bolnicu, iz koje kažu kako mu je život još u opasnosti, ali da mu je stanje zasad stabilno.

Vozač i dvojica putnika su lakše ozlijeđeni.

U automobilu su svi, osim vozača Lukše Backovića (18), koji je tek nedavno položio vozački ispit, bili maloljetnici i dubrovački sportaši. Backović je vrhunski plivač, paraolimpijac u plivačkoj reprezentaciji Hrvatske, piše Jutarnji list. U disciplini 50 metara prvi je na rang-listi međunarodne plivačke federacije.

In-Portal / Hina