Pedijatrijski psiho-onkološki centar: Kako koristiti priče u radu s djecom

Primjerima različitih priča sudionici predavanja dobit će uvid u veliki raspon situacija u kojima se možemo naći s djecom te saznati kako upravo priča može pomoći u rješavanju nekog problema

 

Pedijatrijski psiho-onkološki centar i volonterke projekta 'Ispričat ću ti priču' pozivaju na besplatno predavanje 'Kad ti život da limun, napiši priču o limunu: Kako koristiti priče u radu s djecom' - 19. veljače 2015. u 17.30 sati u Velikoj predavaonici Klinike za dječje bolesti Zagreb u Klaićevoj 16.

Volonterke projekta pripremile su ovo predavanje da bi pokazale zainteresiranima kako kvalitetno provoditi vrijeme sa svojim djetetom, s naglaskom na pričanje priča. Govorit će o potencijalu priče u nošenju sa svakodnevnim 'limunima', kao i o kreativnim načinima čitanja i pričanja djeci. Primjerima različitih priča sudionicima će dati uvid u veliki raspon situacija u kojima se možemo naći s djecom, primjerice kad ono ne želi oprati zubiće, odbija neku vrstu hrane ili na bilo koji drugi način donosi 'limun' u ruke. Pokazat će svim prisutnima kako upravo priča može pomoći u rješavanju tog 'limuna', točnije problema.

Upravo zato pozivaju se sve mame i tate, bake i djedovi, stričevi i tete te sve koje zanima kako jednom mališanu ispričati priču da im se pridruže u četvrtak, 19. veljače na predavanju. Prijavite se na mail: ispricatcutipricu@gmail.com.

Hrvatsko psihološko društvo obilježava 8. Tjedan psihologije od 16. do 22. veljače različitim događanjima i aktivnostima.

Hrvatsko psihološko društvo Tjedan psihologije prvi put su organizirali 2008. godine u sklopu obilježavanja 55. obljetnice svog postojanja. Odziv je bio iznenađujuće dobar, veliki broj kolegica i kolega pokazao je entuzijazam i motivaciju da psihologiju približi i predstavi zajednici te da pokaže svu širinu uključenosti psihologijske teorije i prakse u život pojedinca i zajednice.

In Portal

 

Povezane vijesti