Projekt CookLook: Dostupni turizam i rad s gostima s invaliditetom

Projekt CookLook sufinancira Ministarstvo turizma kako bi se svima omogućilo funkcionalno, neovisno i dostojenstveno korištenje turističkih proizvoda

 

Turistički i ugostiteljski djelatnici od ovog će tjedna u Crikvenici učiti osnove interakcije i ophođenja s gostima s invaliditetom, a tu im je edukaciju osigurala Udruga nastavnika u djelatnosti ugostiteljskog obrazovanja i partnerske udruge. 

 Edukacija se odvija u okviru projekta "CookLook" pa će uz ostale radionice biti održana iradionica "Dostupni turizam i rad s gostima – osobama s invaliditetom", najavili su iz Turističke zajednice Grada Crikvenice.

 U besplatnoj radionici sudjelovat će konobari, slastičari, barmeni, reepcioneri, hotelski domaćini te vlasnici ugostiteljskih objekata. Vodit će ju profesionalni kuhar i predsjednik Uduge nastavnika u djelatnosti ugostiteljskog obrazovanja Vedran Habel.

 Projekt CookLook provodi se od srpnja 2015. do ožujka 2016., sufinancira ga Ministarstvo turizma, a njime se promiče ideja dostupnog turizma, kako bi se svima omogućilo funkcionalno, neovisno i dostojenstveno korištenje turističkih proizvoda.

Hina

 

Povezane vijesti