Klub za mlade Zagreb: Radionica 'Na dobroj travi - zlouporaba i legalizacija marihuane'

Klub za mlade Zagreb je prostor za druženje, ali i kulturne, umjetničke, kreativne, volonterske, zabavne i edukativne aktivnosti

 

Klub za mlade Zagreb poziva sve zainteresirane na radionicu "Na dobroj travi: zlouporaba i legalizacija marihuane", koja će se održati u Info centru za mlade Zagreb u okviru Udruge Zamisli, na lokaciji u Zagrebu, Avenija Marina Držića 71a, u srijedu 27. travnja u 18 sati.

Voditeljica radionice bit će dr. med. Sara Medved iz Nastavnog zavoda za hitnu medicinu Grada Zagreba.

Raspravljat će se o posljedicama legalizacije marihuane u medicinske svrhe te o tabuima vezanima uz ovu temu.

Za sudjelovanje se mogu prijaviti mladi u dobi od 15 do 30 godina, a rok za prijavu je do srijede 27. travnja, do 15 sati.

Klub za mlade Zagreb je prostor za druženje, ali i kulturne, umjetničke, kreativne, volonterske, zabavne i edukativne aktivnosti koje interesiraju mlade. Svečano otvorenje istog bilo je 5. veljače 2016. na adresi Ilica 181. Predstavlja javno dostupan prostor svim mladim osobama bez ograničenja i naknade, čija je svrha kvalitetna organizacija slobodnog vremena. Klub je otvoren za mlade svakim radnim danom od 9 do 15 sati. U sklopu njega provode se radionice i aktivnosti kroz pet sekcija: zapošljavanje i poduzetništvo, aktivno građanstvo i nenasilje, zdravlje i zdravi stilovi života, kultura i umjetnost te volonterske aktivnosti. Kao trogodišnji program financiran je sredstvima Ministarstva socijalne politike i mladih. Nositelj programa je Udruga Zamisli, uz partnere: Institut za stručno usavršavanje mladih te Gradsku četvrt Črnomerec. Suradnici na programu su Savjet mladih Grada Zagreba, Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu, Studentski.hr i Hrvatski savez udruga mladih i studenata s invaliditetom SUMSI.

Udruga za promicanje kvalitetnog obrazovanja mladih s invaliditetom Zamisli osnovana je 2005. godine. Sjedište Udruge je u Zagrebu, Avenija Marina Držića 71A, a Udruga svojim aktivnostima djeluje na području cijele Hrvatske.

Vizija Udruge su mladi s invaliditetom uključeni u sustav obrazovanja sa svom potrebnom tehničkom i materijalnom podrškom.

Klaudija Klanjčić

 

Povezane vijesti