Natječaj: Udruga roditelja djece i osoba s invaliditetom Mali Princ traži troje pomagač(ic)a u nastavi

Glavni ciljevi Udruge su poboljšanje kvalitete života ciljane populacije, senzibiliziranje građana za osobe s invaliditetom te stvaranje uvjeta jednakih mogućnosti u lokalnoj zajednici

 

Udruga roditelja djece i osoba s invaliditetom Mali Princ iz Ivanić-Grada, Majdekova 93, objavila je natječaj za troje pomagač(ic)a u nastavi na području Zagrebačke županije, na određeno vrijeme, javni poslovi: 'Mladi za mlade – pomagači u nastavi'.

Zaposlenje je na puno radno vrijeme, bez mogućnosti smještaja, dok je naknada za prijevoz djelomična.

Potrebna razina obrazovanja posloprimca je srednja škola od četiri godine, viša ili prvostupanjska, te položen vozački ispit B kategorije.

Radno iskustvo nije važno.

Prijavi treba priložiti: životopis, motivacijsko pismo, uvjerenje da protiv osobe nije pokrenut kazneni postupak te preslike o završenom školovanju i obrazovanju.

Zainteresirani se mogu javiti pismenom zamolbom na adresu poslodavca: Udruga roditelja djece i osoba s invaliditetom “Mali Princ”, 10310 Ivanić-Grad, Majdekova 93.

Udruga roditelja djece i osoba s invaliditetom Mali Princ osnovana je 24. veljače 2007. sa svrhom zaštite i promicanja zajedničkih humanitarnih, zdravstvenih, obrazovnih, kulturnih, socijalnih, informacijskih, sportskih, rekreacijskih i drugih prava i interesa, te sudjelovanja u razvoju lokalne zajednice i kreiranju politike za osobe s invaliditetom u lokalnoj zajednici. Svojim osnutkom Udruga je započela rad u lokalnoj zajednici na rješavanju mnogobrojne problematike roditelja djece s teškoćama u razvoju i osoba s invaliditetom. Glavni ciljevi Udruge su poboljšanje kvalitete života ciljane populacije, senzibiliziranje građana za osobe s invaliditetom te stvaranje uvjeta jednakih mogućnosti u lokalnoj zajednici.

Klaudija Klanjčić

 

Povezane vijesti