Božidar Boboy Jancetić: Novi iskorak u karijeri talentiranog DJ-a i glazbenika u invalidskim kolicima

Boboy je mladić koji zrači snagom i optimizmom, a glazba mu je pomogla da prihvati život u kojem su invalidska kolica samo neophodno pomagalo

 

Božidar Jancetić, poznatiji kao Boboy, producent i DJ u kolicima, s pokrićem kaže: "Slijedite svoj san“. Godinu dana nakon prvog singla 'Poziv upomoć' izdao je novi singl 'Gubim najbolje' s nestrpljenjem dočekan od njegove vjerne publike.

"Ovo je pjesma za nadolazeće ljeto, čiji sam autor teksta", kaže nam Boboy.

Autori glazbe su Luka Kovačić, Željko Mladenović i Božidar Boboy Jancetić, uz aranžman Željka Mladenovića. Redatelj video spota koji je sniman na brojnim lokacijama Jadranske obale je Dario Godić iz Cinematix studija. Predivan model Matea Paulus na nestvarno lijepom konju dali su svoju notu spotu.

Završetak srenje škole i norijada nakon koje je Božidar pao s motora zaustavila je njegove snove, no veoma kratko. On je mladić koji zrači snagom i optimizmom što se osjeti u njegovom radu. Glazba mu je pomogla da prihvati život u kojem su invalidska kolica samo neophodno pomagalo. Nikada nije dozvolio da invaliditet postane njegov identitet, stoga poslušajte ga i slijedite svoje snove!

 

"Glazba mi znači puno, ona me izbavila iz početnog sivila i depresije nakon nesreće koja je ostavila ozbiljne posljedice", ističe Božidar Boboy Jancetić. Prvi singl i spot bili su iskorak u mojoj karijeri obzirom da sam do tada bio isključivo DJ i producent. Cilj mi je nastaviti širiti dobre vibracije nastupima po klubovima širom Hrvatske i, naravno, biti inspiracija drugima.

Spot je dostupan na poveznici www.youtube.com/watch?v=DxA6SVgLECM&feature=share.

Božica Ravlić

 

Povezane vijesti