Natječaj: Udruga osoba s invaliditetom Kutina traži radnog terapeuta

Misija Udruge obuhvaća aktivno sudjelovanje u društvenoj skrbi i okupljanje osoba s invaliditetom radi promicanja, zaštite zajedničkih zdravstvenih, socijalnih, humanitarnih i drugih interesa

 

Udruga OSI - osoba s invaliditetom Kutina objavila je natječaj za radnog terapeuta (m/ž) na području Sisačko-moslavačke županije, u Kutini, stručno osposobljavanje za rad bez zasnivanja radnog odnosa.

Zaposlenje je na puno radno vrijeme, bez mogućnosti smještaja, uz naknadu za prijevoz u cijelosti.

Potrebna razina obrazovanja posloprimca je viša ili prvostupanjska, uz položen vozački ispit B kategorije. Radno iskustvo nije važno.

Opis poslova obuhvaća izvođenje individualnih radnih terapija s djecom s teškoćama u razvoju.

Natječaj je objavljen na internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje 11. srpnja, a rok za prijavu je do ponedjeljka, 18. srpnja 2016.

Zainteresirani se mogu javiti pisanom zamolbom na adresu poslodavca: Udruga OSI - osoba s invaliditetom Kutina, Augusta Šenoe 2, 44320 Kutina, ili na email: udruga-osi@hi.t-com.hr.

Udruga OSI – osoba s invaliditetom osnovana je 1989. godine, a registrirana je pri Sisačko-moslavačkoj županiji 6. veljače 1998. godine. Djelatnost je socijalna skrb bez smještaja. Djeluje na području Grada Kutine, Općine Lipovljani, Popovače i Velike Ludina.

Vizija Udruge je stvaranje sustava u kojem će osobe s invaliditetom, kao subjekti u izjednačenim mogućnostima i uvjetima, biti tretirane tako da se i u radu i socijalnoj skrbi uvažavaju njihove potrebe i poštuje njihovo dostojanstvo. Misija Udruge obuhvaća aktivno sudjelovanje u društvenoj skrbi i okupljanje osoba s invaliditetom radi promicanja, zaštite zajedničkih zdravstvenih, socijalnih, humanitarnih i drugih interesa, te ispunjavanje punog i ravnopravnog uživanja svih ljudskih prava i očuvanja dostojanstva osoba s invaliditetom.

Klaudija Klanjčić

 

Povezane vijesti