Natječaj: Udruga roditelja djece i osoba s invaliditetom Mali Princ traži logopeda/icu

Udruga roditelja djece i osoba s invaliditetom „Mali Princ” raspisala je natječaj u kojem traži logopeda/icu, u Ivanić gradu

 

Vrsta zaposlenja obuhvaća druge oblike rada. Zaposlenje je na 10 sati tjedno, bez mogućnosti smještaja dok je naknada za prijevoz djelomično pokrivena.

Kao razina obrazovanja posloprimca traži se fakultet, akademija, magisterij ili doktorat dok radno iskustvo nije važno.

Potrebno je napredno poznavanje informatičkih znanja ( word, excel. access, powerpoint, internet), te položen vozački ispit B kategorije.

Opis posla uključuje: provođenje govorne terapije s djecom s teškoćama u razvoju, a od posloprimca očekujemo: odgovornost, pouzdanost, motivaciju za rad s djecom s teškoćama u razvoju i osobama s invaliditetom.

Zamolbe slati uz naznaku: za natječaj – logoped.

Kontakt: pismena zamolba na adresu: 10310 Ivanić-grad, Majdekova 39 ili putem e-maila: srdjana.simac@mali-princ.hr.

Natječaj je objavljen na internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje 23. rujna, a rok za prijavu je do ponedjeljka 3. listopada 2016.  

Udruga roditelja djece i osoba s invaliditetom "Mali princ" osnovana je 24.02.2007. godine sa svrhom zaštite i promicanja zajedničkih humanitarnih, zdravstvenih, obrazovnih, kulturnih, socijalnih, informacijskih, sportskih, rekreacijskih i dr. prava i interesa, te sudjelovanja u razvoju lokalne zajednice i kreiranju politike za osobe s invaliditetom u lokalnoj zajednici.

Glavni ciljevi Udruge “Mali princ” su poboljšanje kvalitete života ciljane populacije, senzibiliziranje građana za osobe s invaliditetom, te stvaranje uvjeta jednakih mogućnosti u lokalnoj zajednici.

 

In Portal