Natječaj: Udruga roditelja djece i osoba s invaliditetom Mali Princ traži pomagača/icu u nastavi

Udruga roditelja djece i osoba s invaliditetom „Mali Princ” uz mogućnost korištenja mjera aktivne politike zapošljavanja: Mladi za mlade - pomagači u nastavi raspisala je natječaj u kojem traži pomagača/icu, u Zagrebu

 

Zaposlenje je na puno radno vrijeme, bez mogućnosti smještaja dok je naknada za prijevoz djelomično pokrivena.

Kao razina obrazovanja posloprimca traži se završena srednja škola od četiri godine, viša ili prvostupanjska dok radno iskustvo nije važno.

Potrebno je napredno poznavanje informatičkih znanja ( word, excel. access, powerpoint, internet), te položen vozački ispit B kategorije.

Dokumentacija za prijavu: životopis, motivacijsko pismo (obrazložiti motivaciju te kompetenciju kroz praktične primjere/iskustvo), dokaz o završenoj stručnoj spremi i obrazovanju, uvjerenje o nekažnjavanju.

Kontakt: pismena zamolba na adresu: 10310 Ivanić-grad, Majdekova 39 ili putem e-maila: srdjana.simac@mali-princ.hr.

Kontaktirati će se isključivo kandidati u užem izboru.

Natječaj je objavljen na internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje 23. rujna, a rok za prijavu je do ponedjeljka 3. listopada 2016.  

Udruga roditelja djece i osoba s invaliditetom "Mali princ" osnovana je 24.02.2007. godine sa svrhom zaštite i promicanja zajedničkih humanitarnih, zdravstvenih, obrazovnih, kulturnih, socijalnih, informacijskih, sportskih, rekreacijskih i dr. prava i interesa, te sudjelovanja u razvoju lokalne zajednice i kreiranju politike za osobe s invaliditetom u lokalnoj zajednici.

Glavni ciljevi Udruge “Mali princ” su poboljšanje kvalitete života ciljane populacije, senzibiliziranje građana za osobe s invaliditetom, te stvaranje uvjeta jednakih mogućnosti u lokalnoj zajednici.

 

In Portal