UIR Zagreba: Besplatni preventivni pregledi prostate za muškarce s invaliditetom

Klinička bolnica 'Sveti Duh' u kojoj će se obavljati pregledi u potpunosti je pristupačna osobama s invaliditetom

 

Udruga invalida rada Zagreba obavijestila je svoje članove da Gradski ured za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom, u suradnji s Gradskim uredom za zdravstvo i udrugama osoba s invaliditetom, u cilju promicanja zdravlja i sprečavanja nastanka invaliditeta i težih ostećenja zdravlja, organizira besplatne preventivne preglede prostate za muškarce s invaliditetom.

Pregledi će se obavljati u Kliničkoj bolnici 'Sveti Duh' tijekom mjeseca studenoga i prosinca, a sadrži utvrđivanje PSA u krvi i ultrazvuk mjehura i prostate. Za pregled nije potrebna liječnička uputnica niti zdravstveno osiguranje.

Klinička bolnica 'Sveti Duh' u potpunosti je pristupačna osobama s invaliditetom.

Prijaviti se može svaki muški član UIR-a Zagreba u dobi od 55 do 65 godina, godište 1951-1961., s prebivalištem u Gradu Zagrebu, koji nije do sada obavljao ovaj pregled ili ga nije obavljao u okviru zadnjih mjesec dana.

Prijave se zaprimaju kod Kristine, osobno u prostorijama UIR-a Zagreba, od ponedjeljka do petka, od 8-14 sati, putem telefona: 01/4829-119, 01/4829-392, 01/4876301, ili e-maila: uir@uir-zagreb.hr, kristina@uir-zagreb.hr, zaključno s utorkom, 25. listopada 2016. godine.

K. Klanjčić

 

Povezane vijesti