Završena dosad najuspješnija Likovna kolonija ustanove URIHO

Druženje i stvaranje likovnih djela koja će uljepšavati proizvodne i radne prostore ustanove URIHO rezultiralo je velikim brojem kvalitetnih uradaka. Dio njih postati će fundus Galerije Sunce, koju vodi Vesna Ivetić

Na spomenutoj manifestaciji humanitarnog karaktera sudjelovalo je više od 150 likovnih umjetnika, stoga je ova slikarska kolonija postala nezaobilazna adresa lipanjskih kulturnih događanja u Zagrebu.

Uz hvale vrijednu organizaciju domaćina koje su u subotu, 29. lipnja obradovali i odlični vremenski uvjeti, suorganizator je i ove godine bio portal Akademije Art s kojim ustanova njeguje dugogodišnju uspješnu suradnju.
Druženje i stvaranje likovnih djela koja će uljepšavati proizvodne i radne prostore ustanove URIHO rezultiralo je velikim brojem kvalitetnih slikarskih uradaka.
Dio njih postati će fundus Galerije Sunce, koju vodi Vesna Ivetić - inače alfa i omega URIHO-vih likovnih kolonija - gdje će se jedanput mjesečno organizirati izložba, dok će se dio najvjerojatnije pokloniti zaslužnim pojedincima i institucijama.
Manifestacija dobrog druženja i uspješnog likovnog stvaralaštva nastavlja se i iduće godine.

A. Gospočić