Udruga Spirit: Nikad bogatiji program fetivala 'Uhvati film' posvećenog osobama s invaliditetom

Filmski festival do sada je prezentiran u 40-ak gradova, kroz nekoliko zemalja, što dovoljno govori o njegovoj kvaliteti


 

Nakon uspješno organizirane tribine 'O seksualnosti (osoba s invaliditetom) koju je Udruga Spirit organizirala u Rijeci ovog petka, te ujedno program testno prenosila putem interneta uživo s mogućnošću interakcije korisnika u program, što je posebno bitno za osobe sa slabijom pokretljivošću, slijedi i glavni dio ovog zanimljivog Festivala kratkih filmova koji se ove godine dešava po 14. put.

Festival UHVATI FILM do sada je prezentiran u 40-ak gradova, kroz nekoliko zemalja, što dovoljno govori o njegovoj kvaliteti, a dodatno treba spomenuti brojne pozive koje dobiva iz škola i fakulteta gdje služi kao dodatni program za raspravljanje tema invaliditeta, ali i razvoja osobnosti, razumijevanja 'kako biti drugačiji' i sličnih pojmova. 

Izuzetno kvalitetan, pun životnih poruka i iznenađujućih filmova šarolikih tema, ali i originalnih načina realizacije, stilova od dokumentarnog do animiranog i drugo, UHVATI FILM je prava prilika da dan provedete na način da se kvalitetno zabavite, ali i ponešto naučite. Jer, ovo su filmovi koje nećete zaboraviti čim izađete iz kina.

UHVATI FILM u Rijeci ugošćuje ART kino, sa izborom od najboljih ovogodišnjih 25 filmova između više od 600 prijava iz cijelog svijeta. 

Ponedjeljak i utorak, 7. i 8. studenog 2016., oba dana s početkom u 19h. (trajanje po 3 sata), ART kino u Rijeci.

Ulaznica, odnosno izlaznica je vaša dobrovoljna donacija, ostavite upravo onoliko koliko mislite da je program zavrijedio kad ga pogledate.

Više informacija na stranici www.spirit-ri.hr.

In Portal

 

Povezane vijesti