Sandra Švaljek: Panel rasprava na temu može li Zagreb biti pristupačan osobama s invaliditetom

Cilj panela je prikazati osnovne teškoće s kojima se susreću osobe s invaliditetom u svakodnevnom životu u gradu Zagrebu kroz dimenzije mobilnosti, integracije i zapošljavanja

 

Nezavisna zastupnica u Gradskoj skupštini i kandidatkinja za zagrebačku gradonačelnicu Sandra Švaljek krajem listopada predstavila je svoju viziju razvoja Zagreba te ustvrdila da metropola s njom na čelu može postati moderan grad koji osigurava visoku kvalitetu života i daje priliku svojim stanovnicima da ostvare dobru egzistenciju i ispune svoje ambicije.

Organizatori okruglog stola pozivaju sve zainteresirane, posebice osobe s invaliditetom, na panel raspravu "Zagreb može biti pristupačan svima", koja će se održati u subotu, 26. studenog u 11 sati u hotelu Arcotel Allegra Zagreb, dvorana 1. kat, Ulica kneza Branimira. Prostor je pristupačan osobama koje se kreću u invalidskim kolicima.

Cilj panela je prikazati osnovne teškoće s kojima se susreću osobe s invaliditetom u svakodnevnom životu u gradu Zagrebu kroz dimenzije mobilnosti, integracije i zapošljavanja, kao i aktualna pitanja s kojima žive roditelji i djeca s teškoćama u razvoju. Sandra Švaljek će dati svoje viđenje što gradska uprava može učiniti kako bi riješila probleme i poboljšala uvjete života i rada osoba s invaliditetom, djece s teškoćama u razvoju i njihovih roditelja.

Svoj dolazak potvrdite do 25. studenoga na e-mail adresu zagrebmozesve@gmail.com.

Božica Ravlić