Advent u Vidri: Besplatne predstave Kazališta slijepih i slabovidnih Novi život

"Darujmo se duhom i raširimo ruke u zagrljaj, jer to je jedini bor pod kojim ćemo se naći, sigurni i sretni u općoj bliskosti", poručuju iz Kazališta

 

Pod pokroviteljstvom Gradske skupštine Grada Zagreba, Kazalište slijepih i slabovidnih Novi život, u sklopu projekta Advent u Vidri poziva vas da uživate u predstavama s njihovog repertoara koje igraju besplatno.

Raspored predstava:

29. studeni u 20 sati Petra Radin: Jučer sam se sjetio plave utorak,

6. prosinca u 20 sati Ivo Andrić: Prokleta avlija četvrtak,

8. prosinca u 10 sati Ana Prolić: Ispeci, pa reci

12. prosinca u 10 sati Ana Prolić: Ispeci, pa reci srijeda,

14. prosinca u 20 sati Petra Radin: Jučer sam se sjetio plave petak,

16. prosinca u 20sati Vojin Perić: Vidimo se na netu ponedjeljak,

19. prosinca 2016. u 20:00 sati Party u mraku

Rezervacija ulaznica na blagajni Scene Vidra, Draškovićeva 80, Zagreb, blagajna: 01/4810 111

Kazalište slijepih i slabovidnih Novi život poručuje:

"Advent je vrijeme radosnih misli, dubokih osjećaja da trebamo jedni druge i da su oprost i milosrđe udjenuti u Svetu noć koja nas uskoro očekuje. Poklonimo se jedni drugima,  onako kao kad se ljubav ulijeva u ljubav, kao kad se dobro vraća dobrim. Darujmo se duhom i raširimo ruke u zagrljaj, jer to je jedini bor pod kojim ćemo se naći, sigurni i sretni u općoj bliskosti. Jedan mali teatar, iz Šenoine 32, čiji je specifikum ansambl slijepih i slabovidnih glumaca, u čije je ime unaslovljen NOVI ŽIVOT, poklanja vam sve svoje predstave, i poziva vas na jedan od ponuđenih naslova. 

No, da nije razumijevanja i dobrote ljudi iz Skupštine Grada Zagreba, ne bi bilo niti Adventa u Vidri, pa dopustite nam da im zahvalimo i proglasimo nezaobilaznim detaljem svih naših darova!"

Više informacija na stranici www.novizivot.hr.

In Portal