Udruga invalida rada Zagreba: Niz prosinačkih aktivnosti u najvećoj udruzi osoba s invaliditetom

Među ostalim, na Otvorenom satu u razgovoru sa Zlatkom Bočkalom, predsjednikom UIR Zagreba, članovi će moći predložiti mjere za poboljšanje rada Udruge te iznijeti probleme koje imaju kao osobe s invaliditetom

Zlatko Bočkal, predsjednik UIR Zagreba

Udruga invalida rada Zagreba organizira u mjesecu prosincu niz aktivnosti.

Udruga je u svojim klupskim prostorijama, na adresi Nova cesta 86, postavila izložbu radova polaznika radionice crtanja i slikanja pod nazivom 'Najbolja od najboljih'. Radovi su izrađeni u temperi. Izložba je otvorena do 31. siječnja 2017., od 8 do 20 sati.

Također, Udruga podsjeća da je Mreža žena s invaliditetom u okviru Zajednice saveza osoba s invaliditetom Hrvatske (SOIH-a) već šestu godinu za redom provela Kampanju '16 dana ženskog aktivizma', u razdoblju od 25. studenog – Međunarodnog dana borbe protiv nasilja nad ženama do 10. prosinca – Dana ljudskih prava. Rezultati kampanje bit će predstavljeni na Okruglom stolu 'Nulta tolerancija prema nasilju', koji će se održati u utorak, 13. prosinca u 10 sati, u prostorijama Tribine Grada Zagreba, Kaptol 27. Cilj Kampanje je poticanje muškaraca i mladića na sprječavanje nasilja nad ženama i djevojkama s invaliditetom.

U srijedu, 14. prosinca, u terminu od 15 do 16 sati, članovi Udruge imat će priliku da u klupskim prostorijama, bez prethodne najave, na Otvorenom satu u razgovoru sa Zlatkom Bočkalom, predsjednikom Udruge invalida rada Zagreba, predložiti mjere za poboljšanje rada Udruge te iznijeti probleme koje imaju kao osobe s invaliditetom.

Proglašenje pobjednika Božićnog turnira održat će se u klupskim prostorijama Udruge u ponedjeljak, 19. prosinca, s početkom u 14 sati, uz prigodnu prodajnu izložbu radova izrađenih u okviru kreativno-likovnih radionica, radionica ručnih radova te radionica crtanja i slikanja. Više o božićnom turniru može se pogledati na poveznici www.uir-zagreb.hr/klub-hr/165-bozicni-turnir.

Klaudija Klanjčić

 

Povezane vijesti