Jak kao Jakov: Kalendar za ispunjenje želja djece oboljele od malignih bolesti

Udruga Jak kao Jakov šestu godinu za redom izdala je novi kalendar za 2017. godinu

"Ove godine njegova tema i naziv je – ŽELJA, dakle molimo za želje naših malih i malo većih štićenika, koji su nam donirali svoje radove i iscrtali svoje želje za kalendar", kaže Ivančica Rubido, predsjednica Udruge.

"Kad izađu iz bolnice, jednom kad završi liječenje, oni žele veliku i malu loptu, sladoled, otići na dječje igralište, biti u svojoj kući s obitelji, otputovati na more, otići u šumu ili možda još negdje dalje. Oni najmanji, koji još ne znaju crtati potapšali su kalendar svojim malim ručicama. Donatori ovog prekrasnog kalendara, na čemu im od srca zahvaljujemo su Katarina Sertić, grafička priprema kalendara i Lana-Karlovačka tiskara. Na naslovnici kalendara ispisane su želje djece i njihovih roditelja. Na prvoj strani fotografije su naših aktivnosti u protekloj godini, dok na zadnjoj strani možete pronaći podatke o udruzi Jak kao Jakov. Putem ovog kalendara, kao i svih prethodnih godina, prikupljamo donacije za djecu koja su trenutno na liječenju. Kompletan iznos donacija prikupljen putem kalendara bit će namjenjen za pomoć djeci oboljeloj i liječenoj od malignih bolesti i njihovim socijalno ugroženim obiteljima."
Kalendar od 40 kuna možete pronaći na štandovima udruge Jak kao Jakov u Karlovacu Lana centar i Aquatika, Zagreb dječje knjižnice Marin Držić, M2 Medvešćak i I. Goran Kovačić, te na Festivalu palačinki od 17. 12., u Vukovaru preko vikenda, u Garešnici za vikend, u Žminju na izložbi jaslica, a u ostale gradove šalju ih poštom. Naručite svoj kalendar na adresi V.Mačeka 1, Karlovac ili na mail adresi: jak.kao.jakov@gmail.com .

Neka vas ŽELJE prate kroz cijelu 2017. godinu, pomognimo mislima i djelima da se želje i ostvare.

Božica Ravlić