Splitski Anđeli: Udruga roditelja djece s najtežim tjelesnim invaliditetom traži višeg fizioterapeuta

Ideja osnivanja Udruge potekla je od činjenice da se o djeci s najtežim tjelesnim invaliditetom, odnosno o potpuno nepokretnoj djeci, ne skrbi nitko osim njihovih obitelji te da su takva djeca potpuno odsječena od društva

 

Udruga roditelja za djecu najteže tjelesne invalide i djecu s posebnim potrebama 'Anđeli' iz Splita objavila je natječaj za radno mjesto višeg fizioterapeuta/ fizioterapeutkinje u Splitu, na području Splitsko-dalmatinske županije, na neodređeno vrijeme radi upražnjenih poslova.

Zaposlenje je na puno radno vrijeme, u prijepodnevnoj smjeni, bez mogućnosti smještaja, dok je naknada za prijevoz u cijelosti.

Kao razina obrazovanja posloprimca traži se viša ili prvostupanjska te radno iskustvo od tri godine. Potreban je položen državni stručni ispit.

U opis poslova spada rad s djecom s teškoćama, uz probni rok od tri mjeseca.

Natječaj je objavljen na internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje 3. veljače, a rok za prijavu je do petka, 10. veljače 2017. godine.

Zainteresirani se mogu javiti na email poslodavca: mirjana@andjeli.hr.

Udruga roditelja za djecu najteže tjelesne invalide i djecu s teškoćama u razvoju 'Anđeli' kao samostalna djeluje od 8. srpnja 2005. godine. Do tada su članovi djelovali kroz Klub roditelja za djecu najteže tjelesne invalide pri Udruzi osoba s invaliditetom Split. Ideja osnivanja Udruge potekla je od činjenice da se o djeci s najtežim tjelesnim invaliditetom, odnosno o potpuno nepokretnoj djeci, ne skrbi nitko osim njihovih obitelji te da su takva djeca potpuno odsječena od društva. Osnovna svrha djelovanja Udruge očituje se kroz nekoliko osnovnih ciljeva kojih je ukupna svrha promicanje i provođenje aktivnosti za poboljšanje kvalitete življenja djece - osoba najtežih tjelesnih invalida te djece s teškoćama u razvoju, kako na području Splitsko-dalmatinske županije, tako i na području cijele Republike Hrvatske. Cilj Udruge je temeljitim programima ostvariti kontinuiranu brigu i cjelovitu skrb za navedenu djecu. Više o Udruzi može se saznati na stranici www.andjeli.hr.

K. Klanjčić

 

Povezane vijesti