DJ BoBoy: Novi hit talentiranog glazbenika s invaliditetom

Postavši jedan od prvih DJ-a u kolicima, Boboy je pronašao svoje mjesto u svijetu glazbe, a uspjeh treće pjesme "Netko treći“ potvrđuje i broj pregleda u samo nekoliko dana od objave

 

Božidar Jancetić, poznatiji kao DJ BoBoy, producent i DJ u kolicima, izdao je svoju treću pjesmu i spot "Netko treći", nakon uspješnih singlova "Poziv Upomoć" i "Gubim najbolje".

Autorica teksta pjesme je Stela Levaković, na glazbi i aranžmanu radio je Luka Kovačić, a spot je sniman pod redateljskom palicom Tomislava Domjankovica, Art Elegance Studio.

"Pjesma je zaraznog ritma i melodije stvorene za ples i klubove čiji spot je sniman u Samoboru, na predivnoj lokaciji Villa Grey. Za ideju, styling i lokaciju pobrinula se Marina Filipec", rekao nam je Boboy.

Božidarov život krenuo je u novom smjeru dan nakon norijade kad kobnim padom s motora samo na neko vrijeme staju i njegovi snovi. Nakon bolnice i rehabilitacije nastavlja aktivan život u invalidskim kolicima.

 

Početan strah od mraka u kojem se našao i depresija nisu pobjedile optimizam koji Božidaru nije dozvolio da se preda i odustane od realizacije vlastitih snova. Postavši jedan od prvih DJ-a u kolicima pronašao je svoje mjesto u svijetu glazbe, a uspjeh treće pjesme "Netko treći“ potvrđuje i broj pregleda u samo nekoliko dana od objave.

Božica Ravlić