Centar za autizam Zagreb: Ciklus edukacija 'Pozitivni pristupi autizmu'

Cilj projekta je razviti i evaluirati edukaciju za roditelje i obitelji djece te osoba s poremećajima iz spektra autizma

 

Centar za autizam Zagreb poziva roditelje i obitelji djece s poremećajem iz spektra autizma na novi ciklus edukacija 'Pozitivni pristupi autizmu' koje će se održati od 17. do 20.veljače 2017. u prostorijama Centra za autizam, Ljevakovićeva 30a u okviru međunarodnog projekta Equity and Social Inclusion through Positive Parenting - ESIPP (Jednakost i socijalna inkluzija kroz pozitivno roditeljstvo).

Cilj projekta je razviti i evaluirati edukaciju za roditelje i obitelji djece te osoba s poremećajima iz spektra autizma.

U utorak 21. veljače u prostorijama predškolskog programa CZA, na adresi Nad Lipom 13/I održat će se praktična radionica pod nazivom 'Izradi i ponesi. Na radionicu se mogu prijaviti i roditelji koji su odslušali prethodne edukacije.

Edukacije će provoditi partneri iz Velike Britanije - Angela Capper i Ron Fortuna, iskusni treneri i savjetnici iz organizacije Target Autism uz podršku partnera iz Hrvatske; Centar za autizam Zagreb i Edukacijsko – rehabilitacijski fakultet, u suradnji s udrugom roditelja Udruga za skrb autističnih osoba Rijeka. Teme radionica  na stranici www.autizam.hr.

Prijaviti se možete na mail adresi esipp.croatia@gmail.com

Božica Ravlić

 

Povezane vijesti