Zagreb: Zajednica saveza osoba s invaliditetom Hrvatske traži socijalnog radnika

Mrežu SOIH-a čini 16 nacionalnih saveza i udruga OSVIT, putem kojih okuplja više od 250 lokalnih udruga osoba svih vrsta invaliditeta u cijeloj Republici Hrvatskoj

 

Zajednica saveza osoba s invaliditetom Hrvatske otvorila je natječaj za socijalnog radnika/socijalnu radnicu u Zagrebu, na određeno vrijeme radi zamjene.

Zaposlenje je na puno radno vrijeme, u prijepodnevnoj smjeni, bez mogućnosti smještaja, dok je naknada za prijevoz u cijelosti. Uvjeti na poslu podrazumijevaju rad na jednom mjestu.

Kod posloprimca kao razina obrazovanja traži se fakultet, akademija, magisterij ili doktorat; poznavanje osnova informatike uz osnove korištenja računala u Windows okruženju; završen vozački ispit B kategorije; dok radno iskustvo nije važno.

Natječaj je objavljen na internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje 9. ožujka 2017., a rok za prijavu je do četvrtka, 16. ožujka 2017.

Svi zainteresirani trebaju dostaviti zamolbu, životopis i motivacijsko pismo na email: soih@zg.t-com.hr. U slučaju osobnog dolaska na adresu poslodavca: Zajednica saveza osoba s invaliditetom Hrvatske, Savska 3, 10000 Zagreb, potrebno se prethodno najaviti na telefon: 01/4829394.

Zajednica saveza osoba s invaliditetom Hrvatske – SOIH krovna je organizacija osoba s invaliditetom po vrstama invaliditeta i roditelja ili skrbnika osoba s invaliditetom koje se ne mogu same zastupati. Mrežu SOIH-a čini 16 nacionalnih saveza i OSVIT, putem kojih okuplja više od 250 lokalnih udruga osoba svih vrsta invaliditeta u cijeloj Republici Hrvatskoj.

K. Klanjčić

 

Povezane vijesti