Natječaj: Zajednica saveza osoba s invaliditetom Hrvatske traži psihologa u Zagrebu

Zajednica saveza osoba s invaliditetom Hrvatske otvorila je natječaj za psihologa/psihologinju u Zagrebu, na određeno vrijeme radi zamjene

Zaposlenje je na puno radno vrijeme, u prijepodnevnoj smjeni, bez mogućnosti smještaja, dok je naknada za prijevoz u cijelosti.

Uvjeti na radnom mjestu podrazumijevaju rad na jednom mjestu. Kod posloprimca kao razina obrazovanja traži se fakultet, akademija, magisterij ili doktorat; poznavanje osnova informatike, tj. korištenja računala u Windows okruženju; završen vozački ispit B kategorije; dok radno iskustvo nije važno.

Uz zamolbu potrebno je priložiti životopis i motivacijsko pismo.

Natječaj je objavljen na internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje 22. ožujka 2017., a rok za prijavu je do srijede, 29. ožujka  2017.

Svi zainteresirani mogu se obratiti poslodavcu osobnim dolaskom na adresu: Zajednica saveza osoba s invaliditetom Hrvatske, Savska 3, 10000 Zagreb, uz prethodnu najavu na telefon: 01/4829394, ili na email: soih@zg.t-com.hr.

Zajednica saveza osoba s invaliditetom Hrvatske – SOIH krovna je organizacija osoba s invaliditetom po vrstama invaliditeta i roditelja ili skrbnika osoba s invaliditetom koje se ne mogu same zastupati. Mrežu SOIH-a čini 16 nacionalnih saveza i OSVIT kao mreže zaštitnih radionica Hrvatske, putem kojih okuplja preko 250 lokalnih udruga osoba svih vrsta invaliditeta u cijeloj Republici Hrvatskoj.

Tekst: K. Klanjčić