FB Humanitarci Zagreb: Donacije za Uskrsni stol

Humanitarna udruga Facebook Humanitarci Zagreb pozivaju vas da pomognete sugrađanima u potrebi donacijama kojima bi i oni osjetili duh blagdana te sami mogli svojim najmilijima pripremiti blagdanski stol

 

Donacije zaprimaju svaki ponedjeljak i četvrtak 17 - 19 sati u prostoru na adresi Lašćinska 114 A, Zagreb.

Tijekom cijele godine prikupljamo nužno potrebne namirnice bez kojih se ne može, a u ovo vrijeme pred Uskrs odlučili smo da ćemo obiteljima, koje su naši korisnici, pokušati priuštiti ono što već dugo nisu imali na stolu – kažu FB Humanitarci Zagreb. Primarno nam je sakupljanje namirnica za akciju Uskrs na dar. Čekamo vas.
Čega trenutno imamo najmanje: šunkica i ostalih suhomesnatih proizvoda, paštete i mesni naresci, nutele, marmelade, kakao za djecu, konzervirani grašak i grah, konzervirano voće, pasate i koncentrat od paradajza, mak, lješnjaci, orasi, grožđice, rum i arome za kolače (šlag u prahu), pudinzi u prahu, kava, boje i naljepnice za jaja.
Iznimno, jos potražuju: bezglutenska hrana za malu Nikolinicu (2), biciklice za bracu Lea (6) i Antonija (7) i Davida (9) te usisavač za mamu Katicu. Za mladu bolesnu mamu Suzanu pelene za odrasle vel. M i sibirsku aroniju. Octenisepte, gaze od pola metra i metar, Silverex sapune i Silverex kreme za par korisnika sa teskim derma oštećenjima. Sredstva za čišćenje za Mirjanu koja seli u stan u kojem je zivjela bakica od 90 godina te je dosta zapusten i prljav.

Radu Facebook humanitaraca Zagreb možete pomoći i  donacijom nekvarljive hrane ili higijenskih potrepština te praćenjem njihovih objava na stranici https://www.facebook.com/groups/160598224146608/?fref=ts u kojima vas obavještavaju što još potražuju te dijeljenjem istih.

 

Tekst: Božica Ravlić