Centar Sunce: Manifestacija 'SENIORijada' za osobe u trećoj mladosti

"Na ovaj način omogućujemo lokalnim tvrtkama i institucijama da sudjeluju u našim projektima kroz društveno odgovorno poslovanje, kojim doprinose razvoju lokalne zajednice u kojoj posluju", poručuju organizatori

 

Tim Centra za edukaciju i savjetovanje Sunce, 13. lipnja od 15 do 18 sati u Mjesnoj samoupravi Knežija ( Albaharijeva 2 , Zagreb) organizira manifestaciju 'SENIORijada 50+'.

"SENIORijada 50+ je natjecanje u šahu, beli, mini-kuglanju, mini-nogometu) u koje se mogu uključiti starije osobe s područja Trešnjevke jug i sjever i Grada Zagreba. U natjecanju će sudjelovati i muškarci i žene stariji od 50 godina u miješanim ekipama ili pojedinačno. Pobjednici će osvojiti vrijedne nagrade koje će osigurati naši donatori, među ostalim i DIVA Frizerski salon, Frizersko-kozmetički studio ST Stil, Slastičarnica DULCIA, Središnji državni ured za sport", poručuju iz Centra Sunce.

"Na ovaj način omogućujemo lokalnim tvrtkama i institucijama da sudjeluju u našim projektima kroz društveno odgovorno poslovanje, kojim doprinose razvoju lokalne zajednice u kojoj posluju. Natjecanje se održava u sklopu projekta MI (seniori) za VAS (juniore) + MI (juniori) za VAS (seniore) - podizanje kvalitete života starih i nemoćnih osoba, koji financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku."

B. Ravlić

 

Povezane vijesti