Otac monstrum godinama silovao kćeri. Majka: To je tradicija

Kad je zatrudnjela, otac je htio da pobaci. Žrtva se povjerila majci kako je otac seksualno iskorištava, ali ona joj je odgovorila kako je silovao i njene starije sestre te da je riječ o obiteljskoj tradiciji

Umirovljeni državni djelatnik iz Indije uhićen je u Rajasthanu jer je godinama silovao svojih petero kćerki, javlja Vancouverdesi.com. Njegova žena također je u pritvoru jer je prikrivala seksualno iskorištavanje. Prema navodima policije, incident se dogodio u selu 150 kilometara od Jaipura.

Babu Lal Dhakar (62) i njegova žena uhićeni su u utorak, a sud im je odredio 14-dnevni pritvor.

- Muškarac ima pet kćeri i sve su u braku. Gnjusni zločin izašao je na vidjelo kada je jedna od njih u utorak podnijela prijavu policiji da ju je otac seksualno zlostavljao od 1999. do 2003. godine - izjavio je policijski službenik.

- Kad je zatrudnjela, otac je htio da pobaci. Žrtva se povjerila majci kako je otac seksualno iskorištava, ali ona joj je odgovorila kako je silovao i njene starije sestre te da je riječ o obiteljskoj tradiciji.

Nakon njezine izjave policija je kontaktirala sa žrtvinim starijim sestrama, koje su također priznale da ih je otac silovao.

VLM