Plivački klub Natator: Predavanje 'Plivanje za dojenčad i mališane od 4 mjeseca do 4 godine'

Predavanje će održati trenerice i kineziologinje s višegodišnjim iskustvom u radu s djecom u vodi - Ana Sršen, Dubravka Dekanić i Ana Pleše Buretić

Ana Sršen

Plivački klub Natator iz Zagreba 11. sezonu zaredom organizira besplatno uvodno predavanje za roditelje 'Plivanje za dojenčad i mališane od 4 mjeseca do 4 godine'. Mjesto susreta je Mali Dom – Zagreb, dnevni centar za rehabilitaciju djece i mladeži, Baštijanova 1d u četvrtak 31. kolovoza od 16.15 do18 sati. Predavanje će se održati na trećem katu u konferencijskoj dvorani. Ulaz je slobodan.
Predavanje je namijenjeno roditeljima koji su prijavljeni u programe PK Natator I koji sa svojim mališanima pohađaju program ranog plivanja u klubu, te roditeljima koji žele saznati više informacija o plivanju za dojenčad i mališane, bez obaveze da se upišu u program. Predavanje će održati trenerice i kineziologinje s višegodišnjim iskustvom u radu s djecom u vodi - Ana Sršen, Dubravka Dekanić i Ana Pleše Buretić.
Na predavanju će biti riječi o FREDS SWIM ACADEMY metodi plivanja koja postupno i na djeci prilagođen način u svakoj fazi razvoja pruža potreban doživljaj uspjeha i sigurnosti u vodi koja su djeci potrebna kao bi uspješno naučila plivati i stekla doživotno pozitivan odnos prema vodi; o organizaciji dolaska/odlaska s bazena s dojenčadi I mališanima; sigurnosti na bazenu; o SWIMTRAINER plivačkom kolutu; o prednostima ranog plivanja i kako ono utječe na cjelokupni razvoj dojenčeta i mališana; preduvjetima za vježbanje u vodi, apsolutnim i relativnim kontraindikacijama za vježbanje u vodi, zlatnim pravilima itd. Roditeljima će biti prikazani video materijali plivanja za svaku dob, te će moći dobiti odgovore na sva postavljena pitanja tijekom ovog interaktivnog predavanju. 
Organizatori mole roditelje da ne dovode dojenčad i mališane na predavanje. 
Više informacija na stranici www.plivanje-malisana.com.
Zbog ograničenog broja mjesta obavezna je najava dolaska na info@natator.hr.

Božica Ravlić

 

Povezane vijesti