Udruga invalida rada Zagreba: Poziv članicama s invaliditetom na mamografske preglede

"Za pregled neće biti potrebna uputnica niti zdravstveno osiguranje, a informaciju o konkretnom terminu svaka će prijavljena članica dobiti naknadno", poručuju iz Udruge

 

Udruga invalida rada Zagreba poziva svoje članice s invaliditetom koje u zadnjih godinu dana nisu obavile mamografiju, a starije su od 38 godina, da se kao zainteresirane za preventivne mamografske preglede jave putem telefona, e-pošte ili osobno u prostorijama Udruge (informacije na stranici www.uir-zagreb.hr). Udruga će primati prijave za 30-ak članica.

Naime, Gradski ured za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom u suradnji s Nastavnim zavodom za javno zdravstvo 'Dr. Andrija Štampar', Povjerenstvom za osobe s invaliditetom Grada Zagreba i udrugama, i ove će godine organizirati besplatne preventivne mamografske preglede za žene s invaliditetom. Još uvijek se čekaju informacije o prijavama.

"Za pregled neće biti potrebna uputnica niti zdravstveno osiguranje, a informaciju o konkretnom terminu svaka će prijavljena članica dobiti naknadno, po završetku prijava i određivanju termina od strane NZZJZ Dr. A. Štampar", poručuju iz Udruge invalida rada Zagreba.

Klaudija Klanjčić

 

Povezane vijesti