Humanitarna akcija udruge Toms: Klape pivaju, a pisma liči

Cilj ove humanitarne akcije je prezentacija vina koja su se prikupila tijekom lipnja diljem Lijepe naše od 300-tinjak vinara. Njihova vrhunska i kvalitetna vina će se prezentirati i prodavati po simboličnim cijenama, a sav prihod je namijenjen za rad udruge, dječji centar i kreativne radionice za djecu s teškoćama

U organizaciji Udruge tjelesnih invalida Toms održat će se Humanitarna akcija “Vinskom cestom do humanosti i dobrote” 26. srpnja na trogirskoj rivi s početkom u 21 sat uz kulturno zabavni program kulturnih društava, klapa, ansambla, mažoretkinja i narodne glazbe s područja Trogira i okolnih mjesta.
Cilj ove humanitarne akcije je prezentacija vina koja su se prikupila tijekom lipnja diljem Lijepe naše od 300-tinjak vinara. Njihova vrhunska i kvalitetna vina će se prezentirati i prodavati po simboličnim cijenama, a sav prihod je namijenjen za rad udruge, dječji centar i kreativne radionice za djecu s teškoćama.
Akcija je poprimila tradicionalan karakter i priznata izvan granica naše županije.
Još jedan kvalitetan projekt Udruge Toms je humanitarni koncert “Klape pivaju, a pisma liči” koji će se održati 31. srpnja u Kuli Kamerlengo s početkom u 21 sat. Koncert se održava još od 2007. godine, a sredstva prikupljena prodajom ulaznica također su namijenjena kao i ranije spomenuti projekt.

B. Ravlić