Kutina: Udruga osoba s invaliditetom traži logopeda

Vizija Udruge je stvaranje sustava u kojem će osobe s invaliditetom, kao subjekti u izjednačenim mogućnostima i uvjetima, biti tretirane tako da se i u radu i socijalnoj skrbi uvažavaju njihove potrebe i poštuje njihovo dostojanstvo

 

Udruga OSI - osoba s invaliditetom Kutina objavila je natječaj za logopeda/icu u Kutini, na području Sisačko-moslavačke županije, na neodređeno vrijeme, radi novootvorenih poslova.

Zaposlenje je na puno radno vrijeme, u prijepodnevnoj smjeni, bez mogućnosti smještaja, a naknada za prijevoz je u cijelosti.

Uvjeti na radnom mjestu obuhvaćaju rad na jednom mjestu.

Razina obrazovanja posloprimca treba biti fakultet, akademija, magisterij ili doktorat, a radno iskustvo nije važno.

Opis poslova obuhvaća pružanje individualnih terapija djeci s teškoćama u razvoju.

Natječaj je objavljen na internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje 20. studenog 2017., a rok za prijavu je do 1. prosinca.

Zainteresirani se mogu javiti pismenom zamolbom na adresu poslodavca: Udruga OSI - osoba s invaliditetom Kutina, 44320 Kutina, Augusta Šenoe 2, ili na email adresu: udruga-osi@hi.t-com.hr. Također, može se i osobno doći na navedenu adresu, ali uz prethodnu najavu na telefon: 044 629036.

Udruga OSI – osoba s invaliditetom Kutina osnovana je 1989. godine, a registrirana je pri Sisačko-moslavačkoj županiji 6. veljače 1998. godine. Djelatnost je socijalna skrb bez smještaja, a djeluje na području Grada Kutine, Općine Lipovljani, Popovača i Velika Ludina.

Vizija Udruge je stvaranje sustava u kojem će osobe s invaliditetom, kao subjekti u izjednačenim mogućnostima i uvjetima, biti tretirane tako da se i u radu i socijalnoj skrbi uvažavaju njihove potrebe i poštuje njihovo dostojanstvo. Misija Udruge obuhvaća aktivno sudjelovanje u društvenoj skrbi i okupljanje osoba s invaliditetom radi promicanja, zaštite zajedničkih zdravstvenih, socijalnih, humanitarnih i drugih interesa, te ispunjavanje punog i ravnopravnog uživanja svih ljudskih prava i očuvanja dostojanstva osoba s invaliditetom.

Klaudija Klanjčić