UNICEF: Plavi Djedica Goran Navojec kao 'čuvar djetinjstva' socijalno najugroženijih mališana

U zemljama u kojima vlada veliko siromaštvo i nevolja Čuvari djetinjstva spašavaju mališane osiguravajući im hranu, pitku vodu, zdravstvenu skrb i zaštitu

 

Plavi Djedica Goran Navojec traži nove pomagače. I vi mu možete pomoći da osigura najugroženijoj djeci hranu, pitku vodu, zdravstvenu skrb i zaštitu. Za milijune djece širom svijeta koja žive u teškim i nesretnim uvjetima svaka pa i najmanja pomoć znači najviše. Svi možemo dati svoj doprinos za njihovo bolje sutra, a najjači smo kad udružimo snage. Ususret sezoni darivanja i otvaranju trećeg Muzeja realnosti, podrška UNICEF-u stiže s hladnog sjevera u liku plavog Djedice, malo drugačijeg Djeda Božićnjaka koji brine o najugroženijoj i najranjivijoj djeci.

Ponekad sobovi i vilenjaci nisu dovoljni da sva djeca kojoj je to najpotrebnije dobiju 'darove' za cijeli život, stoga u novom UNICEF-ovom blagdanskom spotu plavi Djedica – Goran Navojec i njegova kiropraktičarka Areta Ćurković - pozivaju građane da postanu Čuvari djetinjstva. Program redovitih mjesečnih donacija Čuvari djetinjstva omogućuje provedbu UNICEF-ovih aktivnosti za dobrobit djece. U zemljama u kojima vlada veliko siromaštvo i nevolja Čuvari spašavaju dječje živote osiguravajući hranu, pitku vodu, zdravstvenu skrb i zaštitu.

Spot koji je upravo objavljen na društvenim mrežama ujedno je i pozivnica za ovogodišnje, treće po redu izdanje Muzeja realnosti koje će se održati od 11. do 13. prosinca u zagrebačkom Muzeju iluzija (Ilica 72). Na dan otvorenja u ponedjeljak radno vrijeme Muzeja bit će od 12 do 22 sata, dok će preostale dane vrata Muzeja biti otvorena od 9 do 22 sata. Ulaz će biti slobodan za sve posjetitelje.

Božica Ravlić

 

Povezane vijesti