Born This Way: Reality show o životima osoba s Down sindromom zaradio je još jednu nagradu

Nagrade se godišnje dodjeljuju od strane Broadcast Film Critics Association i Broadcast Television Journalists Associationa, dviju udruga koje predstavljaju novinare koji pokrivaju film i televiziju

 

"Born This Way", emisija o kojoj smo već pisali na In Portalu, osvojila je u četvrtak nagradu kritike za najbolji nestrukturirani reality show tijekom ceremonije u Santa Monici u Kaliforniji, objavio je Disability Scoop.

Nagrade se godišnje dodjeljuju od strane Broadcast Film Critics Associationa i Broadcast Television Journalists Associationa, dviju udruga koje predstavljaju novinare koji pokrivaju film i televiziju.

"Born This Way" prati sedam mladih odraslih osoba s Down sindromom u potrazi za zaposlenjem, prijateljstvima, romantičnim vezama i neovisnošću. Osim toga, serija je popratila i život dječaka s kromosomskim poremećajem i njegove obitelji.

Od početka emitiranja u 2015. godini, show televizijske kuće A&E Network osvojio je nekoliko Emmyja, a dobio je i Television Academy Honors, nagradu koja ističe programe koji se "bave složenim pitanjima i unapređuju društvene promjene".

"Born This Way" je obnovljen i za četvrtu sezonu, ali još nisu objavljeni datumi snimanja.

Damir Fatušić

 

Povezane vijesti