Plesna udruga Magi: Humanitarni koncert za djevojčicu s cerebralnom paralizom Leu Mirt

Lea kreće na novi ciklus fizikalnih terapija za koji je njezinim roditeljima potreban iznos od minimalno 120.000 kuna

 

Kao što je objavljeno na Facebook profilu Plesne udruge Magi, Osnovna škola Josipa Badalića iz Graberja Ivanićkog organizira u nedjelju, 25. veljače s početkom u 18 sati, u Sportskoj dvorani 'Žeravinec' u Ivanić-Gradu, humanitarni koncert za Leu Mirt.

"Lea će uskoro slaviti deveti rođendan. Učenica je 3. razreda Osnovne škole Josipa Badalića Graberje Ivanićko. Lea je uključena u projekt Zagrebačke županije 'Prsten potpore' koji učenicima s teškoćama omogućava pomoćnike u nastavi. Lea boluje od cerebralne paralize i do prošle godine bila je potpuno vezana uz kolica. Nakon 15 tjedana fizikalnih terapija u Poliklinici Glavić, Lea je napravila prve samostalne korake, prestala je nekontrolirano lučiti slinu i poboljšao joj se govor. Dana 26. veljače 2018. Lea kreće na novi ciklus fizikalnih terapija za koji je njezinim roditeljima potreban iznos od minimalno 120.000 kuna.

Pozivamo vas da upoznate ovu veselu i dragu djevojčicu na humanitarnom događanju/koncertu, koji organizira Osnovna škola Josipa Badalića, Graberje Ivanićko, dana 25. veljače 2018. s početkom u 18 sati u Sportskoj dvorani 'Žeravinec' u Ivanić-Gradu. Poseban gost događanja bit će Petar Grašo", objavila je Plesna udruga Magi.

Za one koji ne mogu doći na koncert, a žele pomoći Lei, donacije mogu uplatiti na broj računa: IBAN: HR58 23400091510916775 (za inozemne uplate: SWIFT CODE: PBZGHR2X), otvoren u Privrednoj banci Zagreb.

Klaudija Klanjčić

 

Povezane vijesti