Grad Zagreb: Jačanje psihofizičkog zdravlja osoba s intelektualnim teškoćama

"Na prezentaciji će biti prikazana glazbeno-plesna točka osoba s intelektualnim teškoćama, te izložba likovnih radova koji su nastali na radionicama", kaže Vesna Gregurec Keglević

 

Udruga za podršku osobama s intelektualnim oštećenjima Grada Zagreba, kao provoditelj projekta, poziva zainteresiranu javnost na završnu prezentaciju projekta 'Pokretom, ritmom i bojom do zdravlja' koja će se održati u srijedu, 28. veljače s početkom u 17 sati u prostorijama Udruge (Prečko 6, Zagreb). Projekt je financirao Grad Zagreb, Gradski ured za zdravstvo.

Stručna tajnica Udruge za podršku osobama s intelektualnim ostećenjima Grada Zagreba Vesna Gregurec Keglević, soc. radnica kaže: "Cilj projekta je jačanje psihofizičkog zdravlja osoba s intelektualnim oštećenjima i članova njihovih obitelji, a odvija se kroz četiri radionice. Na prezentaciji će biti prikazana glazbeno-plesna točka, te izložba likovnih radova koji su nastali na radionicama. Izvoditelji projekta bili su Ana Horvatiček Ivanišević, prof. defektolog i likovni pedagog, Vanda Kos Jerković, prof. rehabilitator i plesni terapeut, Martina Zupčić Maretić, prof. rehabilitator i plesni terapeut, te glazbenik Branko Trajkov."
Udruga za podršku osobama s intelektualnim teškoćama Grada Zagreba osnovana je davne 1958. godine. Članovi Udruge su i njihovi roditelji/skrbnici, kao i rođaci, prijatelji, stručnjaci i druge osobe koje sudjeluju ili žele sudjelovati za dobrobit osoba s intelektualnim teškoćama. Više o Udruzi na web stranici www.udruga-mro-zagreb.hr.

Božica Ravlić

 

Povezane vijesti